1-OP-1 HONDENUITLAATSERVICE IN AMERSFOORT

Ben je op zoek naar een hondenuitlaatservice in Amersfoort, Soest of ( een groot gedeelte van) Leusden met persoonlijke aandacht voor jouw hond?

Individuele wandelingen bieden dan een uitkomst!

Wij zorgen voor quality time met je hond die geheel is aangepast op zijn en jouw wensen. Zo bieden we onder andere wandelingen aan voor:

  • Pups. Wandelen in een groep is nog veel te lang en druk voor een pup en desgewenst helpen we je ook figuurlijk op weg bij vragen en opvoedingsadvies
  • Oudere honden. De senioren verdienen natuurlijk ook de aandacht. Een wandeling op zijn of haar tempo, snuffeltijd en bij kou en stijve gewrichten passen we de wandeling aan met wat uitdaging binnenshuis en een extra knuffel of massage.
  • Reactieve honden. Honden die uitvallen naar andere dieren of mensen vragen ook om een speciale aanpak, waarbij de nadruk ligt op vermijden en veiligheid creëren.
  • Bange honden. Er zijn vele redenen op te noemen waarvoor een hond bang kan zijn, zoals voor soortgenoten, maar ook voor bv autorijden, waardoor een groepswandeling met een bus zorgt voor veel stress. 
  • Prikkelgevoelige honden. Voor honden die snel overprikkeld raken zoeken we zoveel mogelijk de rustige plekken op en overvragen we de hond niet.

 

We wandelen vanuit huis en uiteraard zorgen na de wandeling voor schoon drinkwater en drogen we de hond af bij slecht weer.

Hersenwerk vinden we ook erg belangrijk! Bij hersenwerk worden honden mentaal uitgedaagd en geeft het ook een leuke afwisseling in het dagelijkse ritme. We zorgen regelmatig voor nieuwe spelletjes en in de zomer kunnen we lekker met water aan de gang voor wat waterpret en verkoeling!

Lavier werkt met tijdsloten::

  • Een ochtendwandeling die plaatsvindt tussen 09:30 en 12:00 uur
  • Een middagwandeling die plaatsvindt tussen 12:00 en 14:30 uur
  • Een namiddagwandeling die plaatsvindt tussen 14:30 en 17:00 uur.

Voor alle mogelijkheden klik hier: Tarieven. Bij interesse kun je contact met ons opnemen via het Contact formulier