Natuurgeneeskunde voor dieren

Oorspronkelijk is de naam Lavier ontstaan door een combinatie tussen Lavendel en Dier. Na de opleiding tot Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut was ik (en ben ik nog steeds) zo verbaasd door de kracht en de veelzijdigheid van de natuur zoals de lavendelstruik!  De puzzel om verder te kijken dan het gedrag of de klacht is voor mij elke keer weer een uitdaging die leid tot mooie inzichten in jouw dier, waarbij ik systematisch werk en goed observeer wat jouw dier nodig heeft om weer lekkerder in zijn vel te komen.

Ik ben geschoold in verschillende therapieën, zoals Bachbloesem- en Aroma therapie, maar mijn specialisatie ligt bij Celzout therapie. Deze therapie is gebaseerd op mineraalstoffen die in elke cel voorkomen. Indien hier een disbalans ontstaat kan dit leiden tot klachten op diverse fronten. Ook humaan wordt deze therapie vaak succesvol toegepast, waarbij men ook werkt met gezichtskenmerken. Dit is bij dieren lastiger te zien, dus veelal zal ik vragen een goede close up foto te maken van je dier alvorens we het consult ingaan. 

Helaas kan ook ik niet in je dier kijken, dus twijfel ik aan de ernst van  de klacht zal ik altijd eerst met je dierenarts overleggen alvorens ondersteunende middelen in te zetten, want ook natuurlijke middelen hebben contra indicaties!

Benieuwd wat ik hiermee voor jouw hond kan doen? Neem dan contact met mij op via het Contact formulier