DIERVERZORGING AAN HUIS

Zoek je een oppas voor je miauwende viervoeter, wollig konijntje of ander harig, geschubt of donzig huisdier en wil je hem of haar goed verzorgd achter laten in zijn eigen veilige omgeving?

Lavier zorgt voor je huisdier(en) in Amersfoort, Soest en een groot gedeelte van Leusden, zodat zij zo min mogelijk stress ondervinden tijdens jullie afwezigheid. Zeker katten kunnen moeilijk omgaan met veranderingen en kunnen een periode in een pension als zeer stressvol ervaren. Wij bieden dierverzorging in zijn of haars eigen omgeving en geven de zorg die ze nodig hebben, uiteraard afgestemd op alle wensen.

Eten, drinken, spelen, knuffelen, even een frisse neus halen? Alles kan binnen de veiligheid van zijn eigen huis.

Hersenwerk vinden we ook erg belangrijk! Bij hersenwerk worden katten mentaal uitgedaagd en geeft het ook een leuke afwisseling in het dagelijkse ritme. We zorgen regelmatig voor nieuwe spelletjes. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je kat geïnteresseerd is in snoepjes om mee te spelen. Mocht je kat om gezondheidsredenen op dieet staan of medicatie nodig hebben kunnen we deze ook toedienen

Wij bieden een all-in verzorging. Dit wil zeggen: Tarieven inclusief post opruimen, vuilnis weggooien/wegzetten en bij verzorging van 8 dagen of langer 1x per week stofzuigen en plantjes water geven. Zo houden we het overzichtelijk en duidelijk.

Voor alle mogelijkheden klik hier: Tarieven. Bij interesse kun je contact met ons opnemen via het Contact formulier