Mariska

Mijn naam is Mariska Hoecks en ik woon samen met mijn man, prachtige dochter en onze honden, katten, gekko en konijnen op een mooi plekje bij het bos in Amersfoort. Opgegroeid op het platteland met een groot hart voor dieren, waarvan al veel beestjes mijn leven hebben verrijkt en gelukkig nog steeds verrijken.

Na een carrière in de reisbranche heb ik in 2012 het roer omgegooid en ben begonnen met een studie Veterinaire Natuurgeneeskunde bij instituut de Silverlinde te Breda. In 2017 heb ik de studie met succes afgerond en ben ik gestart met mijn bedrijf Lavier!

In 2022 heb ik ook de 4-jarige studie tot Gedragstherapeute afgerond via Annorlunda en staat alles in verbinding; in zowel de gedragstherapie als in de andere services die we aanbieden. 

Met deze combinatie hoop ik onderscheidend te zijn en kunnen ikzelf en de anderen binnen ons team ons blijven ontwikkelen. Elk dier en zijn of haar situatie is tenslotte uniek!


Amy

Mijn naam is Amy , ik kom oorspronkelijk uit Mijdrecht en heb in mijn vorige woonplaats Amstelveen mijn eigen hondenuitlaatservice gehad. Ik ben eind 2022 met mijn 3 honden bij mijn vriend in Zeist komen wonen en werk nu met veel plezier bij Lavier.

In 2020 heb ik een speciale opleiding voor Honden uitlaatservices bij de Martin Gaus academy gevolgd en sinds 2022 ben ik ook gediplomeerd kynologisch instructeur, deze opleiding heb ik bij O&O gevolgd, maar op dit moment geef ik ( nog) geen cursussen m.b.t. hondengedrag. De tijd ontbreekt namelijk, want ook heb ik nog een paard waar ik veel men-ritten mee door het bos maak!


Jessica

Mijn naam is Jessica Torn Broers. Samen met mijn vriend en onze Engelse parkieten wonen we in Wijk bij Duurstede, maar ik ben opgegroeid in het mooie Neder-Betuwe. 

Voordat ik in de dierensector ben beland heb ik eerst een opleiding in de zorg gevolgd, maar tijdens deze opleiding zelf kwam ik erachter dat mijn passie meer bij de dieren ligt. Na het afronden van deze opleiding ben ik daarom direct de opleiding dier & management gaan volgen aan het Aeres mbo in Barneveld. Deze heb ik in 2021 afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik natuurlijk veel geleerd en het gedrag van dieren vind ik erg interessant, daarom wil ik mij hier in de toekomst verder in gaan verdiepen. Gelukkig ben ik bij Lavier terechtgekomen. Ik hoop hier veel ervaring op te doen, want elke hond is anders en verdient een leuke wandeling aangepast op zijn of haar behoeftes. 


Naomi

Mijn naam is Naomi Papendorp en ik verzorg de dieren in het weekend. Ik woon in Hoevelaken samen met mijn ouders, mijn broer en mijn twee cavia's. Ik volg momenteel een mbo opleiding mediavormgeving. Ik heb altijd verzorgpony's gehad en ik verzorg nu een hele leuke Haflinger pony waar ik op rijd en allerlei leuke dingen mee onderneem. Ook heb ik samen met een vriendin nog 5 jaarlingen die we verzorgen. Verder is mijn hobby fotografie. Als sinds mijn 12e fotografeer ik voor klanten en natuurlijk zet ik de dieren ook regelmatig op de foto. Sinds oktober werk ik bij Lavier en ik vind het ontzettend leuk om te doen!


Masja


 

Masja v/d Brug heeft, zoals ons allemaal, een groot hart voor dieren en daarnaast houd zij erg van vrijheid en dingen doen die op haar pad komen waar ze blij van wordt. Wij zij dan ook erg blij dat Masja als vliegende keep fungeert binnen ons team en bijspringt als er bv extra aanvragen zijn, maar ook bij een zieke of vakantie kan zij helpen waar nodig. Muis is haar bijnaam dus ook dat past helemaal bij Lavier!