Mariska

Mijn naam is Mariska Hoecks en ik woon samen met mijn man, prachtige dochter en onze honden, katten en konijnen op een mooi plekje bij het bos in Amersfoort. Opgegroeid op het platteland met een groot hart voor dieren, waarvan al veel beestjes mijn leven hebben verrijkt en gelukkig nog steeds verrijken.

Na een carrière in de reisbranche heb ik in 2012 het roer omgegooid en ben begonnen met een studie Veterinaire Natuurgeneeskunde bij instituut de Silverlinde te Breda. In 2017 heb ik de studie met succes afgerond en ben ik gestart met mijn bedrijf Lavier!

Zomer 2022 hoop ik ook de studie tot Gedragstherapeute te hebben afgerond en kan ik de studies met elkaar gaan verbinden in zowel de gedragsbegeleiding als in de andere services die we aanbieden. 

Met deze combinatie hoop ik onderscheidend te zijn en kunnen ikzelf en de anderen binnen ons team ons blijven ontwikkelen. Elk dier en zijn of haar situatie is tenslotte uniek!


Jennifer

Mijn naam is Jennifer Smit. Ik woon tijdelijk bij mijn ouders vlakbij Wijk bij Duurstede tot ik een fijn plekje voor mezelf heb gevonden. Dieren zijn mijn passie, het is dan ook mijn droom om ooit op een boerderij te wonen zodat ik mijn paard ook aan huis kan hebben.

Na zo'n 7 jaar in de schoonheid- en pedicure branche gewerkt te hebben gooide corona roet in het eten. Ik ben opzoek gegaan naar een baan waarin ik mijn passie voor dieren kon uitten, en zo kwam ik blij LAVIER. Hier ben ik nog elke dag erg dankbaar voor want een baan met dieren is niet vanzelfsprekend.

Elke dag mag ik buiten zijn en hondjes blij maken met een speelse, rustige of juist gefocuste wandeling. Ook leer ik onwijs veel van de dieren, Mariska en de cursussen die wij doen.

Wat leuk dat ik mij mocht voorstellen aan u, wie weet tot snel!


Ismay

Mijn naam is Ismay Meewis en ik woon in het prachtige Nijkerk, samen met mijn ouders, broer en niet te vergeten mijn hamsters, cavia's en goudvissen.
Van kleins af aan wilde ik al met dieren werken en daarom heb ik op het Groenhorst college te Barneveld een opleiding gevolgd tot Manager Dierverzorging, welke ik in 2018 met goed gevolg heb afgerond. Toen wilde ik lekker aan het werk, maar dat bleek nog niet zo makkelijk in de dierenbranche, dus uiteindelijk ben ik in een bakkerij terecht gekomen en werkte daar met veel plezier met leuke collega's.

Toen ik de vacature bij Lavier zag was ik gelijk verkocht en ondertussen werk ik alweer een jaar 5 dagen in de week en wandel en knuffel ik met alle honden en katten die onze zorg nodig hebben.

In mijn vrije tijd werk ik trouwens vrijwillig bij een mooie cavia opvang in Nijkerk, dus wie twijfelt om een cavia ( of liefst 2, want het zijn groepsdiertjes)  in huis te nemen kan ik altijd van advies voorzien!

 

 


Jessica

Mijn naam is Jessica Torn Broers. Samen met mijn vriend en onze Engelse parkieten wonen we in Wijk bij Duurstede, maar ik ben opgegroeid in het mooie Neder-Betuwe. 

Voordat ik in de dierensector ben beland heb ik eerst een opleiding in de zorg gevolgd, maar tijdens deze opleiding zelf kwam ik erachter dat mijn passie meer bij de dieren ligt. Na het afronden van deze opleiding ben ik daarom direct de opleiding dier & management gaan volgen aan het Aeres mbo in Barneveld. Deze heb ik in 2021 afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik natuurlijk veel geleerd en het gedrag van dieren vind ik erg interessant, daarom wil ik mij hier in de toekomst verder in gaan verdiepen. Gelukkig ben ik bij Lavier terechtgekomen. Ik hoop hier veel ervaring op te doen, want elke hond is anders en verdient een leuke wandeling aangepast op zijn of haar behoeftes.