Mariska

Mijn naam is Mariska Hoecks en ik woon samen met mijn man, prachtige dochter en onze honden, katten en konijnen op een mooi plekje bij het bos in Amersfoort. Opgegroeid op het platteland met een groot hart voor dieren, waarvan al veel beestjes mijn leven hebben verrijkt en gelukkig nog steeds verrijken.

Na een carrière in de reisbranche heb ik in 2012 het roer omgegooid en ben begonnen met een studie Veterinaire Natuurgeneeskunde bij instituut de Silverlinde te Breda. In 2017 heb ik de studie met succes afgerond en ben ik gestart met mijn bedrijf Lavier!

Zomer 2022 hoop ik ook de studie tot Gedragstherapeute te hebben afgerond en kan ik de studies met elkaar gaan verbinden in zowel de gedragsbegeleiding als in de andere services die we aanbieden. 

Met deze combinatie hoop ik onderscheidend te zijn en kunnen ikzelf en de anderen binnen ons team ons blijven ontwikkelen. Elk dier en zijn of haar situatie is tenslotte uniek!Ismay

Mijn naam is Ismay Meewis en ik woon in het prachtige Nijkerk, samen met mijn ouders, broer en niet te vergeten mijn hamsters, cavia's en goudvissen.
Van kleins af aan wilde ik al met dieren werken en daarom heb ik op het Groenhorst college te Barneveld een opleiding gevolgd tot Manager Dierverzorging, welke ik in 2018 met goed gevolg heb afgerond. Toen wilde ik lekker aan het werk, maar dat bleek nog niet zo makkelijk in de dierenbranche, dus uiteindelijk ben ik in een bakkerij terecht gekomen en werkte daar met veel plezier met leuke collega's.

Toen ik de vacature bij Lavier zag was ik gelijk verkocht en ondertussen werk ik alweer een jaar 5 dagen in de week en wandel en knuffel ik met alle honden en katten die onze zorg nodig hebben.

In mijn vrije tijd werk ik trouwens vrijwillig bij een mooie cavia opvang in Nijkerk, dus wie twijfelt om een cavia ( of liefst 2, want het zijn groepsdiertjes)  in huis te nemen kan ik altijd van advies voorzien!

 

 


Jessica

Mijn naam is Jessica Torn Broers. Samen met mijn vriend en onze Engelse parkieten wonen we in Wijk bij Duurstede, maar ik ben opgegroeid in het mooie Neder-Betuwe. 

Voordat ik in de dierensector ben beland heb ik eerst een opleiding in de zorg gevolgd, maar tijdens deze opleiding zelf kwam ik erachter dat mijn passie meer bij de dieren ligt. Na het afronden van deze opleiding ben ik daarom direct de opleiding dier & management gaan volgen aan het Aeres mbo in Barneveld. Deze heb ik in 2021 afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik natuurlijk veel geleerd en het gedrag van dieren vind ik erg interessant, daarom wil ik mij hier in de toekomst verder in gaan verdiepen. Gelukkig ben ik bij Lavier terechtgekomen. Ik hoop hier veel ervaring op te doen, want elke hond is anders en verdient een leuke wandeling aangepast op zijn of haar behoeftes.