Mariska

Mijn naam is Mariska Hoecks en ik woon samen met mijn man, prachtige dochter en onze honden, katten, gekko en konijnen op een mooi plekje bij het bos in Amersfoort. Opgegroeid op het platteland met een groot hart voor dieren, waarvan al veel beestjes mijn leven hebben verrijkt en gelukkig nog steeds verrijken.

Na een carrière in de reisbranche heb ik in 2012 het roer omgegooid en ben begonnen met een studie Veterinaire Natuurgeneeskunde bij instituut de Silverlinde te Breda. In 2017 heb ik de studie met succes afgerond en ben ik gestart met mijn bedrijf Lavier!

In 2022 heb ik ook de 4-jarige studie tot Gedragstherapeute afgerond via Annorlunda en staat alles in verbinding; in zowel de gedragstherapie als in de andere services die we aanbieden. 

Met deze combinatie hoop ik onderscheidend te zijn en kunnen ikzelf en de anderen binnen ons team ons blijven ontwikkelen. Elk dier en zijn of haar situatie is tenslotte uniek!


Amy

Mijn naam is Amy , ik kom oorspronkelijk uit Mijdrecht en heb in mijn vorige woonplaats Amstelveen mijn eigen hondenuitlaatservice gehad. Ik ben eind 2022 met mijn honden bij mijn vriend in Zeist komen wonen en werk nu met veel plezier bij Lavier.

In 2020 heb ik een speciale opleiding voor Honden uitlaatservices bij de Martin Gaus academy gevolgd en sinds 2022 ben ik ook gediplomeerd kynologisch instructeur, deze opleiding heb ik bij O&O gevolgd, maar op dit moment geef ik ( nog) geen cursussen m.b.t. hondengedrag. De tijd ontbreekt namelijk, want ook heb ik nog een paard waar ik veel men-ritten mee door het bos maak!


Iris

Hoi! Mijn naam is Iris Wijngaard en ik woon in Leusden, Samen met mijn ouders, hond Eva, cavia's Kiki en Mimi en de kat Jip. Gezellige boel dus.

Ik ben gek op dieren en heb dan ook in 2018 mijn dierverzorgings opleiding afgerond. 

Ik heb werk ervaring opgedaan in een aantal asiels in binnen- en buitenland en ga elk jaar een paar weken helpen bij een groot dierenasiel in Portugal, waar wel 500 dieren verblijven.

Naast dat ik gek ben op dieren ben ik sportief, erg creatief en heb ik groene vingers. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel op stap met Eva, creatieve dingen aan het maken en kun je me vinden in de moestuin. Naast alle lieve katten in de verzorging zullen je plantjes dan ook waarschijnlijk net zo blij met me zijn :-)


Lucky

Mijn naam is Lucky van den Brink. Ik ben 20 jaar en ik woon in Leusden. Ik ben ruim 15 jaar het baasje geweest van een eigenwijze Boomer, genaamd Binky. Onlangs is hij zijn laatste slaapje ingegaan. Ik ben al mijn hele leven gek op dieren. Het is echt mijn passie om met dieren te mogen werken. Ook heb ik 2 verzorgpaarden waar ik een aantal keer per week te vinden ben. Ik doe een thuisstudie gefocust op interieurontwerp want ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Ik heb veel ervaring op gedaan in de dierenverzorging door op verschillende honden, katten en paarden te passen. En misschien wel het belangrijkste: mijn hart ligt echt bij alle dieren.!


Naomi

Mijn naam is Naomi Papendorp en ik verzorg de dieren in het weekend. Ik woon in Hoevelaken samen met mijn ouders, mijn broer en mijn twee cavia's. Ik volg momenteel een mbo opleiding mediavormgeving. Ik heb altijd verzorgpony's gehad en ik verzorg nu een hele leuke Haflinger pony waar ik op rijd en allerlei leuke dingen mee onderneem. Ook heb ik samen met een vriendin nog 5 jaarlingen die we verzorgen. Verder is mijn hobby fotografie. Als sinds mijn 12e fotografeer ik voor klanten en natuurlijk zet ik de dieren ook regelmatig op de foto. Sinds oktober 2022 werk ik bij Lavier en ik vind het ontzettend leuk om te doen!