Herplaatsing

U heeft deze pagina doorgestuurd gekregen van Dierenzorg Eemland ( Dierentehuis 't Hart) in Soest, omdat u met hun contact heeft gehad over het herplaatsen van uw hond. Voordat u op de wachtlijst van het asiel komt te staan kom ik graag bij u langs om het gedrag van uw hond in kaart te brengen om zodoende de kansen voor herplaatsing te vergroten.

 

Na het eerste contact zal ik u een formulier toesturen met de vraag deze in te vullen en omdat er vaak sprake zal zijn van urgentie probeer ik binnen een week bij u langs te komen ( uitgezonderd schoolvakanties) Het gesprek zal bij u thuis plaats vinden, zodat ik niet alleen de hond, maar ook de omgevingsfactoren hierin kan meenemen.

 

Veiligheid:

Indien er sprake is van agressie is uw, maar ook mijn veiligheid belangrijk. Voorafgaand aan het bezoek zal ik dan ook al adviezen geven om een nieuw bijtincident bij u te voorkomen en maatregelen voor mezelf in acht nemen die ik vooraf met u communiceer.

 

Uiteraard krijgt u van het gesprek een samenvatting die ik ook naar het asiel zal toesturen. Het kan ook voorkomen dat er eerst medisch nog zaken moeten worden uitgesloten, want vaker dan u misschien denkt ligt er een medische oorzaak achter het gedrag van uw hond. 

 

De kosten voor de intake, het gesprek en het toesturen van de samenvatting bedragen € 90,00 incl btw. Dit betreft een gereduceerd tarief ivm de samenwerking met Dierenzorg Eemland. 

Reiskosten vanaf 35km vanaf postcode 3819 AB bedragen € 0,35 per km. Voor meer informatie kunt u via Contact een gesprek met mij aanvragen en voor meer informatie over wie ik ben en hoe ik werk kunt u verder kijken op mijn website.

 

Hartelijke groeten, Mariska Hoecks