Lezingen 2024

Dit jaar gaan we een aantal leuke, informatieve en gezellige avonden organiseren over honden! Wij hopen hiermee onze kennis te delen, een mooie samenzijn te creëren met hondenliefhebbers onder elkaar en uiteraard zijn er deze lezingen mogelijkheden om kennis uit te wisselen en vragen te beantwoorden! Kom je ook?

 

Bij deze lezing gaan we in op wat een hond allemaal kan vertellen via zijn lichaam en de emoties die erachter zitten en wat kunnen we daarmee als eigenaar?

Over Giardia, teken, vlooien, wormen en andere enge beestjes bij jouw hond. Hoe komen ze eraan en vooral, hoe komen ze er vanaf en wat kun je zoal doen aan preventie?

Over Angst en Agressie bij honden. Kan angst ook omslaan in agressie? Welke soorten agressie zijn er allemaal? En wat kun je als eigenaar doen in zo'n geval?

Van het moment dat er een pup komt tot hij/zij volwassen is is soms een hele kluif :-) Waar let je op bij aanschaf van een pup, welke fases doorlopen ze zoal en wat doe je met bananenoren?

De juiste begeleiding van jouw hond uit het buitenland. Deze lezing is specifiek voor (potentiele) eigenaren van een hond uit het buitenland, die vaak een andere aanpak nodig hebben dan de opvoeding van een (ras)hond uit Nederland.

Waarom is snuffelen en mentale uitdaging voor een hond zo belangrijk is en hoe kun je je hond vermaken en welke voeding is hiervoor geschikt? We gaan ook zelf knutselen!

Theorie en praktijk op 1 avond. ( max 15)

Hoe help je je hond en kat december door? Over hoe angst kan ontstaan, hoe dit als een olievlek kan verspreiden. Wat zijn acute hulpmiddelen en welke voor de lange termijn?

 

Kosten € 19,95 per persoon incl. een goodie-bag, koffie of thee en iets lekkers, uitgezonderd de lezing Mijn Puzzelkampioen:  € 24,95 per persoon incl knutselmaterialen.

Wil je meerdere lezingen bijwonen? Stuur dan een mail voor een kortingscode van 10% op de entree !

Locatie: De Natuurschuur in Tuinpark Laakzijde te Vathorst. Adres: Achterhoekerweg 21, Amersfoort. www.laakzijde.nl