Losse modules

Omdat je samen meer bereikt werk ik bij de gedragstherapie intensief samen met een vast team van specialisten. Binnen ons team worden casussen besproken, trainingen verder uitgewerkt en evt aangepast en zoeken we verder in wetenschappelijke artikelen indien een probleem complex is of wordt.

 

Daarnaast hebben we een netwerk van hondenmensen om naar door te verwijzen voor verdere ondersteuning, zoals massage of acupunctuur en werken we samen met diverse Dierenartspraktijken.

 

 

Angelique:

Trainingen worden gegeven door onze specialist Angelique, gecertificeerd kynologisch instructeur en met ruime ervaring in het trainen van algemeen gedrag, appél en speuren. Ze is enthousiast, to-the-point en weet je te motiveren tot op het bot!

Angelique is gespecialiseerd in detectie speuren, waarbij ze je helpt om je hond te leren om een bepaalde geur te vinden. Door middel van positieve methoden die toegankelijk zijn voor iedereen biedt ze de hond mentale uitdaging wat zorgt voor leren focussen en mentale ontspanning. Daarnaast zorgt het voor een mooie samenwerking tussen jou en je hond. Angelique geeft trainingen op verschillende locaties.

Losse trainingssessie: op aanvraag

Detectie training: €30,00 voor 30 min

Sylvia:

In hondenland is er steeds meer aandacht voor de hondjes die gered zijn van de straat of dodingsstation en hier moeten integreren. Dit vergt veel van zowel de hond in kwestie als de eigenaar en specialist Sylvia helpt je hierbij graag meer inzicht te krijgen in waar je zoal tegenaan kunt lopen. Zelf heeft Sylvia voor langere tijd op Curacao gewoond en is ze vrijwilligster bij een stichting die helpt de honden uit Curacao een beter leven te geven.

Daarnaast is Sylvia mijn side-kick als het komt op complexe casussen, zodat we deze samen kunnen analyseren en begeleiden.

     

Joyce:

Om bepaald gedrag om te buigen is er soms meer nodig om je hond weer lekker in zijn vel te laten zitten. Zo is passende voeding essentieel voor een gezond (honden) leven en specialist op het gebied van hondenvoeding is Joyce. Ook zij kijkt naar het totaalplaatje en wat bij jullie past. Indien we denken dat je hond baat heeft bij andere voeding zal dit in het volledige traject worden besproken. Wil je zelf meer weten of de voeding die je geeft wel goed is of je hebt hier andere vragen over kun je hiervoor ook een losse sessie boeken, welke we integreren in het pakket wat je hebt gekozen.

Voedingsadvies van 90 min: € 85,00